Amenajare originala a unui apartament de 67 de mp

03 martie 2016 , 2200 afisari

Acest apartament modern se bucura de un layout distinctiv, care se dezvaluie in jurul unui volum central. Chiar daca, teoretic, prin adaugarea unor pereti interiori, casa pare mai mica, in acest caz, ferestrele mari si culorile contrastante ofera locuintei un aspect spatios si dinamic.

Citește si: Casa la Bistrita, compacta la exterior si spatioasa la interior

Este greu de gasit un spatiu cu mai multa personalitate decat acesta. Detaliile arhitecturale ale interiorului sunt imposibil de ignorat. De exemplu, teava vopsita in portocaliu si atasata la masa de dining este in ton cu scaunul de dining in aceeasi culoare. Impreuna, echilibreaza cromatic suprafetele albastre din dreapta.

Bucataria este amenajata simplu, minimalist, dar integreaza trasaturi ale stilului scandinav din living. Rafturile deschise afiseaza instrumentele utile pentru bucatarie, care au un efect decorativ pentru camera de zi.

Citește si: Stil elegant, cu iz clasic, într-o casă de familie

Un alt scop al volumului central se dezvaluie prin aceasta usa de acces la baie. Galbenul pal vine in contrast cu exteriorul albastru si imbratiseaza accentele portocalii din apropiere.

Citește si: La 11 km de Brașov: casă amenajată în stil clasic-rustic

Restul volumului central contine un dormitor fabulos prin design si materialele utilizate (lemn si beton aparent). Stropii care se scurg ofera caracter la tema generala industriala, iar efectul vizual este destul de puternic.

Zona de dormit se continua cu un birou (cu un raft montat aproape de tavan) si cu o baie proprie, oferind tot confortul necesar. Acest spatiu poate fi interpretat ca un apartament intr-un apartament.

Citește si: Finisaje și mobilier de calitate într-o vilă din Mogoșoaia

Proiectul de amenajare a fost realizat de designerul Nika Vorotyntseva.

 

Citește si: Apartament mic, cald si luminos

Sursa foto: www.home-designing.com

 

Loading...

Comentarii

Newsletter