Amenajare compacta a unui apartament modern

11 august 2015 , 2168 afisari

Acest apartament colorat si vibrant a fost amenajat de Rina Lovko. Amenajarea se distinge prin elementele de design atractive, care transforma incaperile in spatii pline de viata.

Construit pe o suprafata de 120 de mp, apartamentul este situat la etajul al patrulea al unui imobil din zona istorica a orasului Kiev. Rina Lovko si echipa ei de creatie au facut unele modificari si completari pentru a obtine un camin cu personalitate, dar totodata functional. De exemplu, au extins aria camerei de zi, au adaugat o zona de dressing la dormitor si au dotat baia cu elemente moderne.

Citeste si: Un apartament de familie cu sarm

Zona de zi de a apartamentului se compune dintr-un living colorat si o zona de dining. Abordarea minimalista poate fi remarcata in elementele de decor. Mobilierul este realizat in mare parte din lemn, material care ofera caldura si caracter spatiilor de locuit.

In ciuda mixului de teme si culori, interiorul este ordonat, aerisit si luminos. Designerii au valorificat foarte bine spatiul si resursele disponibile astfel ca rezultatul final este mai mult decat satisfacator.

Citeste si: Detalii ludice intr-un apartament modern

Loading...

Comentarii

Newsletter