Alb si culori neutre intr-un decor cuceritor

08 ianuarie 2016 , 6459 afisari

Desi a fost utilizata o schema simpla de culori in amenajare, acest apartament mic are un farmec aparte. Designerii au vrut sa arate cat de frumos se poate decora cu nonculoarea alb.

Dupa cum se poate observa si din imagini, apartamentul este minuscul. Cu toate acestea, este perfect functional, dar in acelasi timp luminos si aerisit. La aceasta contribuie compartimentarea de tip open-space, dar si numeroasele elemente decorative albe. De fapt, in schema de culori utilizata, albul are cel mai mare procent. Alaturi de acesta, s-a folosit auriu, argintiu si crem, care ajuta la eliminarea aspectului auster de clinica.

Elementele de decor sunt elegante, rafinate, alese cu atentie si combinate cu mult bun-gust. Fundalul neutru (peretii zugraviti in crem si parchetul intr-o nuanta naturala si calda) pune in valoare mobilierul si accesoriile albe. Covorul si pernuta, ambele albe si pufoase, creeaza o atmosfera autentica de iarna.

Livingul este separat de dormitor printr-un superb panou decorativ, care ofera o nota sic amenajarii. In ambele incaperi, mobilierul este de lux, dar cu design simplu. In decor au fost plasate oglinzi pentru a se crea senzatia de spatiu, dar si pentru a contribui la maximizarea luminii naturale, care patrunde prin ferestrele mari. Este de remarcat si faptul ca suprafata de deasupra blatului de lucru din bucatarie a fost placata tot cu sticla.

Bucataria a fost dotata cu aparate electrocasnice moderne cu aspect metalizat, care sunt foarte discrete in decor datorita faptului ca au fost incorporate in mobilier. Acestea formeaza un contrast cromatic placut cu mobilierul.

Unul dintre punctele de atractie ale apartamentului este baia, chiar daca reprezinta cea mai mica incapere. Conceptul de amenajare si schema de culori sunt aceleasi: peretii au fost placati cu placi de mozaic in tonuri neutre, iar pe unul dintre ei a fost montata o oglinda de mari dimensiuni. Accesoriile albe completeaza perfect decorul. 

Loading...

Comentarii