La granita dintre living si dining. 6 idei de open-space

19 iunie 2012 , 6515 afisari

De cele mai multe ori, acestea au o legatura „deschisa” si cu bucataria. Nevoia de comunicare si socializare, chiar si acasa, a dat nastere conceptului de open-space.  Traiam intr-un mediu dinamic, in care timpul este foarte pretios, de aceea trebuie sa stim sa il valorificam cat mai mult, mai ales atunci cand vine vorba de cei dragi.

Indiferent de tipul de locuinta pe care il aveti (casa, apartament, loft etc.) un open-space se potriveste oriunde; mai mult, intr-un spatiu mic el mareste vizual camera si te scapa si de cel putin doi pereti care iti stateau in drum pana acum.

Parterul unei case este spatiul perfect de amenajare al unui open-space. Daca sunteti inca in etapa de proiectare, luati in calcul un astfel de loc, caruia sa ii dedicati o superba vedere spre gradina/curte. In acest caz, ferestrele mari vor lua locul masivilor pereti pentru a crea o camera de zi si de servit masa confortabila, eleganta, spatioasa si accesibila.

In ceea ce priveste design-ul de interior, alegeti acelasi stil de amenajare pentru a exista o continuitate intre cele doua zone. Sau, din contra, puteti crea un contrast placut de culori, texturi si forme, putin mai greu de reprodus, dar foarte impresionant.

Loading...

Comentarii

Newsletter