Cele mai frumoase livinguri în stil scandinav

10 octombrie 2016 , 4438 afisari

Stilul nordic sau scandinav poate fi aplicat în spaţii foarte diferite, însă designerii de interior îl recomandă în mod special în apartamentele mici de bloc.

Citește si: Ce presupune amenajarea unei săli de fitness acasă

Şi asta deoarece stilul nordic face apel la acurateţe şi simplitate, oferind încăperilor un aspect aerisit. Într-un interior scandinav sunt prezente elemente naturale şi care asigură funcţionalitate spaţiilor. Cu alte cuvinte, sunt eliminate excesele de orice fel, amenajarea reducându-se la elementele strict necesare.

De regulă, ferestrele sunt accesorizate cu perdele şi draperii vaporoase, care permit luminii să inunde interiorul. Mobilierul se reduce la corpuri minimaliste, cu design curat şi simplu.

Schema de culori este destul de restrânsă şi se compune din contrastul alb-negru, nuanţe neutre, completate uneori cu accente îndrăzneţe (galben, roşu, albastru etc.). Această “zgârcenie” de culori este compensată prin elemente decorative alese cu grijă, cum ar fi obiecte de design sau decoraţiuni de perete creative.

Citește si: Covorasul de baie: 4 alternative de luat in seama

Aceste reguli sunt aplicate în orice tip de încăpere, inclusiv în livinguri. Camerele de zi amenajate în stil scandinav sunt foarte bine organizate şi confortabile şi pot servi ca sursă de inspiraţie pentru persoanele care locuiesc în spaţii mici.

Iată câteva exemple:

Citește si: Descopera modelele de tavan fals casetat, ideale pentru birouri spectaculoase

Citește si: Șapte birouri tech uimitoare

Citește si: Cum să transformi biroul de acasă într-un spaţiu de lucru optim

Citește si: Morfeus Regal – Nivel High Class pentru saltele

Pentru mai multe imagini cu livinguri în stil scandinav accesează galeria foto.

Sursa foto: www.home-designing.com

Loading...

Comentarii

Newsletter