Idei creative de amenajare a holului de la intrare

08 mai 2015 , 3836 afisari

Unele holuri sunt separate de celelalte incaperi, in timp ce altele fuzioneaza cu camera de zi sau bucataria. In majoritatea cazurilor, holul nu transmite nimic din punct de vedere estetic si nici nu reflecta personalitatea sau gusturile proprietarilor.

Citeste si: Holuri mari versus holuri mici. Cum le amenajezi

Amenajarea si personalizarea holului de la intrare se poate face in foarte multe moduri. Pentru aceasta, pot fi suficiente si cateva elemente decorative cu conditia sa fie atent alse. De exemplu, puteti utiliza un model de tapet mai aparte (de exemplu, cu motive vegetale) chiar langa usa de la intrare. O alta varianta ar fi sa decorati peretii poze in rame diferite (sau un colaj de rame foto fara fotografii). Daca aveti suficient spatiu, puteti adauga o bancuta si/sau cateva scaune.

Citeste si: Vrei sa faci o impresie buna? Fii creativ cu holul de la intrare!

Pentru o amenajare sic, nu conteaza atat de mult ce elemente decorative folositi, cat modul in care le combinati. O piesa de mobilier, cateva articole de imbracaminte si incaltaminte si 2 – 3 obiecte decorative mici pot schimba radical imaginea holului. Accesati galeria foto si va veti convinge singuri.

Citeste si: 12 idei de amenajare pentru holul de la intrare

Loading...

Comentarii

Newsletter