Cum poti binedispune musafirii chiar de la usa

17 aprilie 2015 , 7536 afisari

Recunosti ca aproape de fiecare data cand treci pragul unei case te „intampina” un hol intunecat si ostil? Ei bine, rupe bariera amenajarilor conventionale si ofera holului de la intrare un look atragator.

Citeste si: Cum amenajezi holul de la intrare

Vestea buna este ca poti crea un decor vesel in foarte multe moduri. De exemplu, poti zugravi peretii intr-o culoare tonica, cum ar fi verde sau portocaliu. O alta varianta ar fi sa optezi pentru mobilier colorat sau pe care sa il vopsesti. Daca efortul ti se pare prea mare, acopera unul dintre corpurile de mobilier cu tapet (comoda) sau cu stickere (pantofarul).

Citeste si: Cum decorezi un hol cu gust

Accesoriile vestimentare sunt, de asemenea, o varianta demna de luat in calcul. Daca detii dulapuri cu rafturi deschise, expune articole de imbracaminte colorate sau cateva accesorii (esarfe, palarii, manusi etc.).

Citeste si: Holuri mari versus holuri mici. Cum le amenajezi

Cine spune ca holul nu este o „gazda” buna pentru decoratiuni? Daca acest spatiu este generos, expune cat mai multe obiecte de decor. Ramele foto sau tablourile cu imagini reprezentand flori vor schimba semnificativ imaginea holului.

Loading...

Comentarii