55 de holuri în stil country. Te vei îndrăgosti de ele

29 august 2016 , 1574 afisari

Dintre toate stilurile de amenajare, cel country reuşeşte să-ţi creeze cel mai mult sentimentul de acasă. Aşadar, nu e de mirare că e abordat chiar şi în locuinţele moderne pentru a se obţine o atmosferă homey.

Citește si: Ce presupune amenajarea unei săli de fitness acasă

Cum holul reprezintă nu doar un loc de trecere, ci şi spaţiul care creează prima impresie, avem toate motivele să îl facem cât mai primitor posibil. Iar dacă restul casei este amenajat în stil tradiţional, nu putem face excepţie cu holul.

La baza stilului country stau materialele brute, cum ar fi lemnul şi piatra, ţesăturile naturale, precum inul, bumbacul sau împletiturile din lână groasă, şi obiectele cu motive rustice, care amintesc de viaţa idilică din casele rurale de altădată.

Stilul country încorporează şi elemente ale stilului vintage, cum ar fi mobilierul cu aspect patinat sau accesoriile în culori pastelate. De fapt, stilul country este unul flexibil şi poate fi reinventat astfel încât să corespundă stilului de viaţă actual.

Citește si: Covorasul de baie: 4 alternative de luat in seama

De exemplu, în multe case moderne, pe lângă elementele din lemn, se foloseşte şi imitaţia de piatră sau cărămida aparentă, fără a fi afectat farmecul acestui stil.

Citește si: Descopera modelele de tavan fals casetat, ideale pentru birouri spectaculoase

Amenajarea unui hol în stil country se poate realiza foarte uşor folosind tapet cu motive florale sau textile cu imprimeuri.

Citește si: Șapte birouri tech uimitoare

Desigur, vedetă rămâne lemnul, care poate fi introdus prin orice element de decor: podea, finisajele pereţilor (inclusiv lambriuri), mobilier, unităţi de depozitare, accesorii etc.

Citește si: Cum să transformi biroul de acasă într-un spaţiu de lucru optim

Cea mai simplă modalitate de a obţine o amenajare în stil country constă în accesorizarea holului cu obiecte rustice şi cu articole de îmbrăcăminte sau încălţăminte.

Citește si: Morfeus Regal – Nivel High Class pentru saltele

Plantele naturale, îndeosebi florile, sunt un must have într-un hol country, oferindu-i un plus de culoare şi prospeţime.

Citește si: 5 idei pentru a amenaja bucătăria în stil australian

Dacă ţi-am atras atenţia prin amenajările de mai sus, te invităm să accesezi galeria foto. Am pregătit o colecţie de holuri în stil country de care suntem siguri că te vei îndrăgosti. Enjoy!

Sursa foto: www.housetohome.co.uk

Loading...

Comentarii

Newsletter