10 idei de design pentru un hol luminos

23 septembrie 2015 , 2087 afisari

De cele mai multe ori, holul de la intare nu este decat un loc in care se aduna o multime de articole de incaltaminte si imbracaminte. Acest lucru ofera acestei incaperi un aspect aglomerat si obositor. Daca holul este mic si nu beneficiaza de suficienta lumina naturala si artificiala, decorul este compromis.

Nu degeaba se spune ca holul de la intrare este cartea de vizita a unei locuinte. Prima impresie se formeaza inca din primele clipe in care se paseste in holul unei case. Prin urmare, nu trebuie ignorat felul in care arata acest spatiu.

Citeste si: Idei creative de amenajare a holului de la intrare

O regula importanta in amenajarea holului consta in alegerea unei scheme de culori luminoase: alb, galben, orange, bleu, verde deschis etc. Modul in care este mobilat acest spatiu contribuie, desigur, la imaginea finala. Mobilierul alb cu usi din sticla ofera senzatia de spatiu. Iluminatul general si local trebuie adoptat si in aceasta incapere, chiar daca este o zona de tranzit.

Citeste si: 10 sugestii pentru amenajarea holului de la intrare

Daca va doriti un hol sic, dar functional, nu trebuie sa renuntati nici pe departe la design. Functionalitatea si designul “merg” mana in mana. In galeria foto v-am pregatit o colectie de 10 holuri amenajate inteligent si care confirma aceasta afirmatie.

Loading...

Comentarii

Newsletter