Un pat amenajat sub scara

18 februarie 2010 , 673 afisari

Mie mi-ar placea sa luam ce-i bun si bine facut de aici. Poate nu avem acea scara minunata in casa; doar daca avem o casa cu etaj si scara noastra nu arata la fel de impresionant ca in poze ... undeva pe drumul catre acest rezultat au fost ai alegerile noastre.

*

Revenind la spatiul de sub scara, el ramane de cele mai multe ori insuficient sau prost exploatat. Dar cu cateva accesorii usor de procurat si o saltea groasa ne putem injgheba acolo un culcus original ... care sa ne aminteasca de copilarie poate si de fantezia lipsita de limite pe care o aveam atunci.

De fapt cine spune ca trebuie sa dormim musai intr-o camera care se cheama dormitor, intr-un pat de o anumita forma, cu o noptiera de fiecare parte a patului?

Mai romantic si mai interesant este dupa cum se vede, sa ne organziam un pat de poveste din perne sub scara! Daca folosim si o draperie opaca (care continua linia coloristica a intregului ansamblu) ansamblul are deja efecte scenografice!

*

Albul in decor .... e foarte frumos daca e folosit unde si cat trebuie. Romanii iau deobicei aceasta regula si o lipesc de toti peretii, nediscretionar. Totusi, in mica noastra poveste ... albul iese in evidenta dar tocmai pentru ca nu este folosit majoritar. Aici este bine sustinut de alte nuante neutre: gri, bej, grej, ecru, cateva nuante de marouri blande. Folosit asa, scoate in evidenta puritatea. Folosit in exces, da efect de „spital”. Una peste alta sunt multe de invatat din acest aranjament ... daca stii la ce sa te uiti!

Loading...

Comentarii

Newsletter