Dormitor in haine de primavara

23 martie 2016 , 1745 afisari

Dormitorul este descris in multe moduri si asociat cu diversi termeni precum loc de odihna si somn, spatiu de relaxare, refugiu confortabil si lista poate continua. Pe langa satisfacerea acestor nevoi, dormitorul are si capacitatea de a induce anumite stari si de a trezi anumite senzatii utilizatorului.

Citește si: Ce presupune amenajarea unei săli de fitness acasă

Prin urmare, prin amenajarea acestei incaperi trebuie asigurate nu doar conditii favorabile pentru odihna si somn, ci si stari placute, pozitive. De exemplu, primavara, cele mai placute stari si sentimente se nasc intr-un mediu colorat, viu si vesel. Este acea nevoie de trezire la viata, de a simti ca totul in jur este optimist si plin de culoare.

Pentru a-ti amenaja dormitorul in ton cu anotimpul, este suficient sa faci un upgrade in decor, fara a interveni la elementele esentiale, cum ar fi finisajele sau mobilierul. Inlocuirea accesoriilor textile cu altele care sa prezinte patternuri bogate reprezinta una dintre cele mai importante actiuni.

Desigur, un rol crucial il au culorile, prin urmare, axeaza-te pe culori deschise, cum ar fi rosu foarte deschis sau roz, ca in dormitorul din imagini. La final, umple cateva vaze cu flori proaspete si asaza-le pe noptiere sau rafturi. Vei simti primavara si in casa.

Citește si: Covorasul de baie: 4 alternative de luat in seama

 

Loading...

Comentarii

Newsletter