Adu vara in dormitorul tau: 15 amenajari inspirate

16 iulie 2013 , 1321 afisari

Si, tinand cont ca noi suntem interesati de amenajarile interioare, va propunem sa aruncam o privire asupra galeriei de mai sus unde avem nu mai putin de 15 dormitoare, decorate in spiritul verii.

Multa culoare, tesaturi vaporoase, materiale naturale, spatii aerisite, toate acestea ar trebui sa faca parte dintr-o amenajare estivala care sa contribuie la relaxarea ta de zi cu zi. Si, nici nu este foarte greu. Tot ce trebuie sa faceti este sa acordati suficienta atentie detaliilor si dormitorul va capata o alta infatisare.

Asa cum de la un sezon la altul, garderoba noastra trece printr-o serie de transformari, asa si nevoia de schimbare in ceea ce priveste atmosfera din casa, mai exact din dormitor. Cea mai simpla metoda prin care puteti „improspata” look-ul camerei de odihna/dormit este sa inlocuiti toate textilele din incapere, cum ar fi lenjeria de pat, covoarele, perdelele, draperiilor si/sau roletele, husele scaunelor sau fotoliilor (daca exista), etc., cu un nou set colorat, din materiale naturale si imprimeuri de sezon (florale, vegetale, s.a.m.d.).  

Foarte importante sunt si culorile. Ele au un impact major asupra amenajarii, mai ales daca vorbim de nuante intense. Galben, verde, rosu, turcoaz, albastru se potrivesc de minune cu anotimpul de afara si iti dau o stare de bine ori de cate ori vei pasi in dormitor. Daca vorbim de o influenta feminina, nuante precum roz bombon sau mov isi vor face si ele aparitia in decor.

Si nuantele neutre te trimit cu gandul la vacanta, la o casuta pe plaja si se pot regasi in dormitorul tau estival, alaturi de accesorii si decoratiuni care sa te inspire: scoici, corali, geamantane vintage, cufere, siraguri de perle, etc. de asemenea, in anumite cazuri, daca ferestrele sunt ample, puteti renunta de tot la perdele si draperii lasand lumina naturala sa inunde interiorul.

Foarte importante sunt si florile naturale. Buchete „bogate” sau buchetele, amplasate din loc in loc, va vor inveseli atmosfera, mai ales daca sunt de sezon: flori de camp, floarea soarelui, maci, etc.

 

 

Loading...

Comentarii

Newsletter