Un dining pe placul nostru

12 iunie 2013 , 1123 afisari

Cum se intampla in majoritatea cazurilor, si acest dining este situat intr-un open-space care comunica cu bucataria si living-ul, si nu doar prin lipsa unor pereti despartitori, ci si la nivel cromatic. Verdele ales este o nuanta placuta, calma si energica in acelasi timp, transmitand totodata ideea de eco. Asadar, avem de-a face cu un interior eco-friendly. Peretii si tavanul se asorteaza perfect cu scaunele mesei, in timp ce griul a fost cea de-a doua culoare aleasa pentru amenajarea interioara.

Din punct de vedere al design-ului remarcam un stil clasic-modern cu accente romantice si..marine. Foarte mul apreciem atentia la detalii care se traduce prin decoratiuni alese cu grija si elemente de design inedite, cum ar fi panoul de pe perete realizat din trei materiale diferite. Corpurile de iluminat, atat lustrele, cat si veiozele, sunt usor de reperat gratie modelului nonconformist si al dimensiunilor usor..exagerate.

Si, pentru ca tot vorbeam de accente marine, cosul cu plante (care te trimite cu gandul la o plaja pustie) elementul decorativ de pe masa, dar si bolurile mari cu lumanarele asezate cu atentie pe un „pat” din pietricele, insufletesc atmosfera. 

Loading...

Comentarii

Newsletter