Dining-uri amenajate in spatii mici

29 ianuarie 2014 , 2399 afisari

Pentru a gasi locul perfect pentru o masa poti apela cu incredere la propria creativitate, mai ales daca locuinta ta nu are un spatiu clar delimitat pentru luat masa. Poti aseza o masa cu scaune in coltul livingului, delimitand sugestiv spatiul de dining cu un covor sau cu un dulap.

Dimensiunile mesei pot varia in functie de nevoile si marimea familiei. Un cuplu poate opta pentru o masa mai mica, practica, in timp ce o familie cu copii va alege cu siguranta o masa incapatoare.

Pentru ca prietenii care vin la cina sa nu te ia prin surprindere, o masa ajustabila este exact ce ai nevoie. In cazul acesta trebuie sa iei in considerare spatiul pe care masa il ocupa atunci cand e intinsa la maximum.

Daca livingul nu iti permite sa-i folosesti spatiul pentru a aseza o masa cu scaune, iti poti indrepta atentia catre bucatarie. Cunoscuta ca spatiu traditional de luat masa, bucataria poate fi o gazda perfecta cand vine vorba de servit cina. De asemenea, masa de lucru din mijlocul bucatariei te poate ajuta nu doar sa pregatesti cina, dar si sa te bucuri de ea alaturi de intreaga familie.

Mai multe idei de amplasare a meselor in locuintele mici gasesti in galeria de imagini de mai sus.

 

Loading...

Comentarii

Newsletter