15 dining-uri colorate pentru amenajari clasice sau moderne

29 mai 2012 , 1610 afisari

Fie ca sunteti in faza incipienta de amenajare, fie ca va doriti sa renovati, propunerea noastra este sa aduceti un strop de culoare in casa si viata voastra prin decoruri vesele.

Astazi vom face referire strict la zona de dining. Inainte de toate este bine de stiut faptul ca trebuie sa existe o continuitate sau o „asortare” intre dining, bucatarie si living, de cele mai multe ori acestea fiind conectate printr-un open-space.

De asemenea, avand in vedere ca singurele piese de mobilier sunt o masa si 2, 4 sau 6 scaune, in functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie, trebuie sa apelati la creativitate pentru a obtine un dining modern sau clasic. Insa, puteti lua in considerare si peretii.

Mai sus veti observa 15 sugestii de amenajare a dining-urilor apeland fie la accesorii, fie la scaune colorate, fie la finisajele de pe pereti.

De exemplu, in cazul peretilor, aveti de ales intre o singura culoare puternica, un tapet cu imprimeu colorat sau un sablon, in timp ce o masa clasica, alba, va fi pusa in evidenta de cateva scaune colorate.

Printre accesoriile inedite pe care le puteti integra in dining se numara un candelabru multicolor, o veioza sau o oglinda supradimensionata.

 

 

Loading...

Comentarii

Newsletter