14 dininguri sofisticate cu semineu

25 octombrie 2015 , 2127 afisari

Iarna se apropie incet, incet, la fel si sarbatorile. Prin urmare, este firesc sa te gandesti la cateva schimbari in decor, mai ales daca intentionezi sa primesti multi musafiri.

In sezonul rece, accentul cade pe elementele decorative care transmit ideea de caldura (din blana, impletituri etc.), precum si pe sursele de incalzit, cum ar fi semineul. Pe langa rolul pracic, acesta joaca si un puternic rol decorativ.

Citeste si: 15 dining-uri colorate pentru amenajari clasice sau moderne

E adevarat, pozitia semineului este conditionata in cea mai mare parte de pozitia cosului, insa daca este posibil, monteaza-l in zona de dining. Cu siguranta, va crea o atmosfera magica in zilele reci de iarna, iar diningul va deveni un loc frumos si fascinant.

Semineurile sunt atat de diversificate din punctul de vedere al designului (traditional, clasic, modern, minimalist etc.), incat nu va fi dificil sa gasesti acel model care sa se potriveasca spatiului.

Citeste si: Cum alegi masa de dining

Este foarte important ca instalarea semineului sa fie executata de profesionisti, care sa ofere garantie pentru munca lor.

In cazul in care te-am convins sa optezi pentru un semineu in dining, iti sugeram sa arunci o privire pe selectia noastra de dininguri cu semineu. Pentru inspiratie si alegeri potrivite!

Citeste si: Semineul: sursa de incalzit vs. element decorativ

Loading...

Comentarii

Newsletter