Dormitoare de adolescente: 25 de idei care să te inspire

12 septembrie 2016 , 2909 afisari

Ştim cât de pretenţioase şi capricioase sunt adolescentele când vine vorba de amenajarea camerei lor. Aşadar, o amenajare reuşită trebuie să pornească de la câteva elemente definitorii, cum ar fi:

Citește si: Ce presupune amenajarea unei săli de fitness acasă

Patul

Pentru orice adolescentă, patul reprezintă unul dintre cele mai importante elemente de decor. Un pat încăpător cu detalii originale (de exemplu cu tăblie rotundă sau cu baldachin) va fi, cu siguranţă, pe placul unei adolescente care îşi va organiza petreceri în pijamale împreună cu cele mai bune prietene.

Citește si: Covorasul de baie: 4 alternative de luat in seama

Culorile

Sunt un detaliu important pentru a obţine o amenajare feminină. Din paleta de culori, cele mai reprezentative pentru domnişoare sunt: roz, alb, verde, galben, roşu. Desigur, culorile neutre pot avea succes într-o cameră de adolescentă atâta timp cât sunt completate cu accente vibrante (mov, fucsia etc.).

Citește si: Descopera modelele de tavan fals casetat, ideale pentru birouri spectaculoase

Imprimeurile

Imprimeurile florale sunt cele mai îndrăgite de adolescente. Acestea pot fi mici, mari sau chiar supradimensionate şi neapărat colorate. Un avantaj al imprimeurilor constă în faptul că sunt uşor de introdus în decor, atât la finisaje, cât şi la accesorii sau obiecte decorative.

Citește si: Șapte birouri tech uimitoare

Spaţiile de depozitare

Într-o cameră de adolescentă nu trebuie să lipsească un dulap de haine cu design elegant sau un dressing cu oglindă. La fel de importante sunt şi spaţiile de depozitare deoarece o adolescentă adună multe lucruri noi şi renunţă greu la cele vechi.

Citește si: Cum să transformi biroul de acasă într-un spaţiu de lucru optim

Măsuţa de toaletă

Chiar dacă nu intră în categoria pieselor de mobilier must have, o măsuţă de toaletă poate personaliza foarte mult o cameră de adolescentă.

Citește si: Morfeus Regal – Nivel High Class pentru saltele

Detaliile decorative

Orice domnişoară este atrasă de obiecte decorative personalizate. Aşadar, amenajarea acestei camere trebuie să includă obiecte feminine şi reprezentative pentru personalitatea ei: rame foto, tablouri, decoraţiuni de perete etc.

Citește si: 5 idei pentru a amenaja bucătăria în stil australian

Pentru următoarele modele de dormitoare pentru adolescente accesează galeria foto.

Sursa foto: http://www.housetohome.co.uk

Citește si: 15 camere superbe în stil shabby chic
Loading...

Comentarii