Camere de copii cu teme amuzante. Partea V-a

09 februarie 2016 , 1404 afisari

Ce este mai important in amenajarea unei camere de copil? Desigur, culorile, confortul, siguranta si tema decorativa. Acesteia din urma i se acorda un rol mult mai mic decat ar merita.

Citește si: Camere de copii cu teme amuzante. Partea a IV-a

In acest dormitor captivant, designerul Pavel Alekseev a imbinat teme industriale, rustice si retro, care ofera spatiului personalitate si originalitate.

Amenajarea a fost gandita in perspectiva. De exemplu, podeaua din lemn si peretii gri reprezinta un fundal perfect pentru un adolescent. Cu alte cuvinte, peste cativa ani va fi necesara doar o simpla redecorare a incaperii.

Un print mare cu un urs lipit pe usa reprezinta un element artistic simpatic. Ceasul de perete agatat cu o funie ofera un aer sofisticat. In contrast vin pouffurile cu tapiterie imprimata cu stelute si sertarele cromate in stil industrial ale noptierelor.

Citește si: Camere de copii cu teme amuzante. Partea I

Decoratiunile din lemn tipografice CMYK creeaza un perete de accent in onoarea culorilor primare ale lumii imprimate, fara a fi necesare nuante luminoase.

Pe o usa-tabla se poate descifra unul dintre principiile lui Joseph Chilton despre importanta jocului imaginativ in dezvoltarea copilului.

Toate aceste elemente de decor in stiluri diferite compun o amenajare eclectica interesanta si stimulativa pentru un scolar.

 

 

Loading...

Comentarii

Newsletter