Camere de copii cu teme amuzante. Partea I

03 februarie 2016 , 1544 afisari

Ce este mai important in amenajarea unei camere de copil? Desigur, culorile, confortul, siguranta si tema decorativa. Acesteia din urma i se acorda un rol mult mai mic decat ar merita.

Citește si: Camere de copii cu teme amuzante. Partea V-a

Tema decorativa este de fapt acel “ceva” care il capteaza pe copil, ii trezeste simturile si curiozitatea, il face sa-si iubeasca spatiul in care locuieste. Asadar, la ce tema decorativa v-ati gandit pentru micutul vostru?

Daca nu aveti nimic in minte, va puteti inspira din sugestiile noastre. Pentru astazi va propunem o amenajare carismatica, realizata de designerul Anna Abramova. Tema decorativa este natura, iar fiecare element din amenajare transmite senzatia de pajiste verde si proaspeta, cu animale pline de viata.

Aceasta amenajare ofera o bogata sursa de inspiratie prin elementele sale decorative, incepand cu patul in forma de cort, cu baldachin care se pliaza, pentru a crea un refugiu confortabil si secret. Cadrul de pat reprezinta creatia designerului François Lamazerolles.

Citește si: Camere de copii cu teme amuzante. Partea a II-a

Animalele vesele anima peretii: pesti, iepuri, vacute, carora li se alatura un cerb. Covorul mare, cu imprimeuri vegetale „intareste” tema abordata, completand perfect amenajarea.

Doar o bucata de hartie a fost necesara pentru a crea un nor de ploaie pe unul dintre pereti. Raftul in forma de copac se numeste Louane si face parte din colectia Arbres, realizata de Christophe Boulin.

Loading...

Comentarii

Newsletter