Camere de copii cu teme amuzante. Partea a II-a

04 februarie 2016 , 1986 afisari

Ce este mai important in amenajarea unei camere de copil? Desigur, culorile, confortul, siguranta si tema decorativa. Acesteia din urma i se acorda un rol mult mai mic decat ar merita.

Citește si: Camere de copii cu teme amuzante. Partea V-a

Designerul bulgar Mitaka Dimov a realizat acest proiect de amenajare simpatic, care se potriveste atat intr-o camera de baieti, cat si in una de fete. Tema decorativa consta in 2 culori potrivite pentru ambele genuri: galben si gri. Aceasta combinatie este foarte flexibila deoarece se preteaza si la amenajari de adolescenti.

Tonurile de gri (din care e creat fundalul) fac elementele decorative colorate sa iasa in evidenta. In plus, baza neutra este o alegere functionala, deoarece este usor de folosit pentru decorari ulterioare.

Citește si: Camere de copii cu teme amuzante. Partea I

Creatiile artistice de pe perete sunt pozitive si incantatoare: “The Yellow Umbrela” de Taren Black si “Artic Constellations” de Katerina Nikolovska.

Tapetul este o adaptare moderna a modelului original creat de Una Lindsey, in 1950. Ilustratiile detaliate cu pasari delicate sunt o prezenta vesela in decor.

Ne place lampa de masa mica si simpatica in forma de bufnita.  Acest accesoriu dragut se numeste Ti Vedo, o creatie a lui Matteo Ugolini.

Spatiul de lucru (biroul) se alinieaza la estetica incaperii. Fotoliul Eames ofera confortul necesar pentru concentrare si studiu.

In aceasta amenajare, este de remarcat atentia care s-a acordat designului si culorilor. Fiecare piesa de mobilier contine galben, oferind ansamblului de mobilier un aspect unitar.

Loading...

Comentarii

Newsletter