Baie personalizata pentru un adolescent

13 septembrie 2014 , 2134 afisari

O sala de baie isi poate indeplini foarte bine rolul functional, dar sa nu transmita nimic din punct de vedere estetic. Designerii care au amenajat-o pe cea din imagini au incercat sa evite aceasta capcana, creand o atmosfera relaxata, marina si in acord cu personalitatea celui care o foloseste.

Baia face parte dintr-un duplex achizitionat de proprietari in 2010. Din start, acestia au fost incantati de suprafata generoasa a locuintei, dar si de faptul ca era noua (face parte dintr-un bloc construit in 2007). Deci era firesc sa isi doreasca un ambient armonios, functional, care sa le reflecte cat mai fidel personalitatea si stilul de viata. Prin urmare, imediat dupa achizitionare, s-au concentrat asupra acestui aspect.

Doamna casei i-a descoperit pe designerii Simona Bonea si Bogdan intr-o revista si, pentru ca au incantat-o decorurile realizate de acestia, si-a dorit sa inceapa o colaborare cu ei. Simona si Bogdan s-au implicat in amenajarea intregii locuinte. Prin urmare, s-au ocupat si de utilarea si decorarea baii de serviciu, destinata juniorului.

Baia se afla in imediata apropiere a dormitorului baiatului. Decorul ei are la baza nuante ca turcoaz, bleu, albastru si nisipiu. Designerii au urmarit ca acesta sa continue linia stilistica si cromatica a dormitorului, motiv pentru care au preluat si una dintre culorile lui (bleu), careia i-au adaugat straluciri de sidef (regasit la nivelul placilor de mozaic).

Spre deosebire de alte incaperi, care au suportat usoare modificari de structura, aici a fost montat doar un bideu. Obiectele sanitare au fost cumparate de la Delta Design si Neosinvest, iar placile ceramice sunt de la Gudart. Un aport insemnat la completarea decorului si crearea atmosferei marine il au decoratiunile specifice: scoici, melci, nisip, piatra etc.

Material realizat cu sprijinul designerilor Simona Bonea si Bogdan Apostoiu, tel.: 0722-632.000, 0731-770.950, www.avantgardesign.ro

SC GUDART Interior SRL

Bld. Ghencea, Nr 126-132, Sector 6

in incinta Home&Design Mall, Bucuresti

tel: 021 – 4131270

mobil : 0728 -932090

E-mail: [email protected]

www.gudart.ro

 

Loading...

Comentarii

Newsletter