10 dusuri cu stil

03 februarie 2015 , 2216 afisari

Spre deosebire de cada, cabina de dus a fost considerata intotdeauna un loc practic si functional, dar putin ofertant din punctul de vedere al proiectarii si adaptarii la diferite tipuri de spatii.

Dusurile actuale ne demonstreaza ca nu este asa. Chiar si o cabina de dus poate deveni un loc elegant si sofisticat de wellness, perfect pentru rasfatul corpului si spiritului.

Cada de baie a castigat cursa complimentelor atunci cand a venit vorba de capacitatea de relaxare dupa o zi agitata de munca. Cele mai revolutionare dusuri vin sa nege si cele mai traditionale ipoteze. Variantele actuale reprezinta nu doar un colt de relaxare, ci insufla si acel sentiment de liniste si pace. Pentru ca toate aceste beneficii sa existe este necesar un spatiu elegant, materiale si dotari de foarte buna calitate si exclusiviste si multa atentie la detalii.

Sticla, metalul, piatra si marmura se numara printre cele mai populare materiale care se folosesc la construirea cabinelor de dus. Totul depinde de gusturile proprietarilor si, desigur, de spatiul disponibil. Nu mai necesar de spus ca o cabina de dus ultramoderna ofera o serie de beneficii care ii dezarmeaza si pe cei mai inversunati sustinatori ai cazilor traditionale: cromoterapie, radio, sauna sau baie turceasca.

Pentru ca a vedea inseamna a crede, am pregatit o selectie de dusuri elegante si sofisticate, care reflecta un stil de viata complex si pretentios.

Loading...

Comentarii

Newsletter