10 bai fascinante cu accente sclipitoare

09 octombrie 2015 , 2276 afisari

Baile de lux trezesc admiratia si invidia tuturor. Finisajele spectaculoase si elementele decorative semnate de designeri celebri dau nastere unor decoruri inedite, care denota nu doar lux si opulenta, ci si mult bun-gust si originalitate.

In astfel de bai isi gasesc loc atat materialele naturale (lemn, piatra), cat si cele artificiale, dar foarte bine valorificate. Nu lipseste nici sticla, prezenta la finisaje, mobilier, corpuri de iluminat sau accesorii decorative. De altfel, acest material poate oferi multa “stralucire” acestor bai. De exemplu, pentru cabinele de dus  se folosesc usi din sticla alba imprimata, cu effect “glaciar”.

Citeste si: Cum arata baile de lux

Accentele sclipitoare sunt date de unele finisaje, cum ar fi placile de mozaic sau tapetul, corpurile de iluminat cu cristale si obiectele decorative cu design elaborat. In ceea ce priveste culorile, acestea pornesc de la alb, negru sau gri si pana la argintiu, auriu si culori vibrante (rosu, mov, fucsia).

Un aport semnificativ il au si luminile, adica sursele de lumina artificiala. De exemplu, spoturile sau lumanarile asezate strategic langa suprafete din sticla vor oferi spatiului accente „electrice”.

Citeste si: Cazi de baie de lux pentru bai exclusiviste

 

Loading...

Comentarii

Newsletter