Farmecul unei bucătării în stil country

07 octombrie 2016 , 1941 afisari

Bucătăria din imagini face parte dintr-o superbă casă tradiţională din Anglia, care a fost supusă unui proces amplu de renovare.

Citește si: Ce presupune amenajarea unei săli de fitness acasă

Scopul reamenajării interioare a fost acela de a asigura un plus de funcţionalitate, însă fără a ştirbi din farmecul autentic al proprietăţii. De exemplu, bucătăria reproduce fidel vechiul decor realizat în stil country, chiar dacă majoritatea elementelor decorative sunt noi. Podeaua din lemn, masa cu blat cu aspect antichizat şi aparatul de gătit sunt principalele ingrediente care compun un decor rustic. În completare vin unităţile de depozitare suplimentare, cum ar fi poliţele crem, care formează un contrast plăcut cu restul corpurilor de mobilier.

În amenajare sunt prezente şi obiecte vintage, cum ar fi masa, cântarul şi o parte dintre recipientele şi ustensilele de gătit. La capitolul cromatică, s-a mizat pe tonuri neutre de gri, bej şi verde şters, animate de accente vesele de roşu.

Citește si: Covorasul de baie: 4 alternative de luat in seama

Spaţiul de sub pervaz a fost valorificat prin crearea unui loc de relaxare/conversaţie, care contribuie totodată şi la estetica încăperii. Dacă plănuiţi să vă reamenajaţi bucătăria în stil country, puteţi “fura” idei din această bucătărie simpatică.

Sursa foto: www.housetohome.co.uk

Loading...

Comentarii

Newsletter