O afacere cu aer homely

06 iulie 2009 , 594 afisari
Faptul ca si-au amenajat sediul firmei intr-un apartament de bloc reprezinta un lucru destul de intalnit, insa modul in care au gandit decorul este cu adevarat special.

Omul de afaceri grec a vrut ca biroul sau sa inspire incredere si seriozitate, dar totodata sa fie un cadru primitor si intim atat pentru clienti, cat si pentru el si asociata sa. Constantin este de parere ca un asemenea ambient nu numai ca ofera un plus de confort, dar prin originalitate si stil atrage si clienti.

Ideea de baza a fost obtinerea unui decor cald, interesant, cu accente de stil, care sa implice resurse financiare minime. Desi detine o agentie de publicitate care, mai nou, si-a extins activitatea, oferind si asistenta juridica, financiara, strategii si planuri de afaceri, Constantin este pasionat de design si, in general, de frumos. Toate acestea impun un aer extrem de personal spatiului, care devine astfel unul cald si familiar, asa cum a vrut Constantin inca de la inceput. Scopul lui a fost acela ca vizitatorii - clienti sau nu - sa se simta ca in familie, intr-un mediu cald, dar totusi rafinat.

Desi apartamentul pastreaza compartimentarea clasica, totusi rolul functiunilor a fost schimbat pentru a servi noii utilitati. Astfel, vestibulul, transformat in receptie, a fost prevazut cu un birou central de primire a clientilor si cu un spatiu propriu-zis de lucru (ceva mai mic ca dimensiuni). De asemenea, proprietarul a decis sa lase bucataria in ton cu conceptul homely-like, dupa care a fost gandit spatiul firmei.

Piesele de mobilier si multe dintre accesorii, achizitionate de la IKEA, au fost alese astfel incat sa respecte nota si cromatica amenajarii. Aceste detalii au ajutat la conturarea unei atmosfere stylish preponderent feminina.
Loading...

Comentarii