Cuierul in hol

17 martie 2011 , 1987 afisari

Cuierul creat de Michael Young si Katrin Petursdottir pentru brandul Swedese din MDF lacuit alb, negru sau din lemn de stejar cu finisaj laminat, disponibil in doua dimensiuni, este un obiect perfect si pentru un hol care nu beneficiaza de un spatiu generos. Si acest lucru se datoreaza sistemului de prindere in perete si dimensiunii inguste a latimii.

Designul lui in forma de copac, este simplu dar foarte atragator si jucaus in acelasi timp. Exista de asemenea si o varianta pentru podea, cu baza stabila, pentru cei care doresc sa il utilizeze si in alte spatii, iar versiunea junior cu siguranta va infrumuseta orice camera de copil.

‘’Copacul” de la Bonaldo, design Mario Mazzer pentru Bonaldo este inspirat tot din natura. Realizat din polietilena si diponibil in mai multe culori neon, in stil pop art, poate deveni o piesa statement in hol, un obiect care va atrage toate privirile.

Singurul lucru de care trebuie sa tii cont este sa alegi mereu produse care sa imbine utilitatea cu un strop de culoare, dar sa iti confere acea stare de voie buna si confort atunci cand ajungi acasa.

Loading...

Comentarii