Bucătărie în verde viu

10 iulie 2016 , 1736 afisari

Atunci când vine momentul să amenajezi bucătăria îţi pui o serie de întrebări, iar cele mai multe dintre ele sunt legate de culori. Ce să aleg: culori neutre, pentru o atmosferă caldă, sau culori fresh, pentru o atmosferă veselă şi dinamică?

Citește si: Ce presupune amenajarea unei săli de fitness acasă

Ei bine, nu trebuie neapărat să alegi culori doar dintr-o anumită categorie deoarece poţi să le combini. Bucătăria din imagini este un exemplu grăitor în acest sens. După cum se poate remarca, nuanţele neutre au fost utilizate pentru crearea fundalului (pereţi, tavan, podea). Aceste nuanţe discrete şi deschise, împreună cu lumina naturală, oferă bucătăriei un aspect foarte luminos şi aerisit, în ciuda faptului că încăperea este utilată cu multe corpuri de mobilier.

Mobilierul a fost ales într-o nuanţă îndrăzneaţă de verde care este responsabilă cu atmosfera fresh a încăperii. Totuşi, nimic nu este folosit în exces. Mobilierul verde este temperat de blatul gri şi cel în nuanţa lemnului. Accentele roşii formează un contrast plăcut cu mobilierul şi animă decorul.

Citește si: Covorasul de baie: 4 alternative de luat in seama

Sursa foto: www.pinterest.com

Loading...

Comentarii