Tonuri neutre si accente de turcoaz intr-o bucatarie moderna

25 iulie 2014 , 3319 afisari

Tehnologia, designul si culorile pot „lucra” impreuna astfel incat sa rezulte un spatiu functional, primitor si cochet. Acest lucru este valabil si pentru bucatarie.

Un fundal in care sa se regaseasca o culoare energizanta, precum turcoazul, un mobilier modern si ergonomic si cateva detalii decorative vor oferi distinctie acestei incaperi.

Daca ti-ai propus sa realizezi un decor aerisit in bucatarie, axeaza-te pe finisaje moderne si mobilier strict necesar. Mergi pe principiul „less is more”, care se aplica foarte bine in acest caz. In schimb, pune accent pe calitate si functionalitate.

Un mobilier ergonomic, prevazut cu sertare extractibile (cu sistem „Silent”), usi batante cu amortizor pe balama, etajere reglabile, sertare adanci cu protectie laterala din sticla, impotriva caderii obiectelor depozitate etc., iti va garanta o utilizare usoara si durabila.

Bucataria din imagini, propusa de Amplius, dispune de aceste facilitati, dar se evidentiaza si prin calitatea materialelor si a executiei. Fronturile (in nuanta sand beige) au grosimea de 18 mm, iar blatul, cu grosimea de 4 cm, este un prefabricat lemnos melaminat termorezistent pana la 180 de grade Celsius.

Mobilierul BauForMat vine la pachet cu o serie de accesorii: caseta de tacamuri, cos de gunoi, masca de chiuveta cu protectie de inox la apa. Alaturi de acestea, iti sunt puse la dispozitie si accesorii optionale: bara-suport, suport pentru condimente, suport pentru palete, suport pentru folii.

Mai multe detalii despre bucatariile Amplius poti afla accesand site-ul www.amplius.ro.

Loading...

Comentarii

Newsletter