Topul celor mai frumoşi brazi împodobiţi de Crăciun

23 decembrie 2016 , 2629 afisari

Conform tradiţiei, bradul se împodobeşte în Ajunul Crăciunului, adică pe 24 decembrie. Acest obicei vechi reprezintă pentru mulţi dintre noi un prilej de a ne pune în valoare abilităţile creative, nu doar în ceea ce priveşte alegerea ornamentelor pentru brad, ci şi a modului de a le combina.

Citește si: Cele mai frumoase decoraţiuni pentru brad

Un brad decorat poate atrage atenţia prin frumuseţa şi unicitatea decoraţiunilor sau a culorilor acestora. Astazi ne-am propus să facem un top al celor mai frumoşi brazi împodobiţi de Crăciun. Sunt diferiţi, dar la fel de captivanţi. Iată-i!

Brazi cu ornamente albe, roşii şi argintii, o combinaţie tradiţională de culori. Un astfel de brad se potriveşte în orice interior clasic şi elegant.

Citește si: Pereții despărțitori de apă – întotdeauna în tendințe

Brad cu ornamente în culori vesele: verde, orange, roz etc.. Se integrează perfect într-un interior modern, mai ales în camere de copii şi adolescenţi.

Citește si: 8 propuneri cromatice pentru design interior care vor face furori în 2017

Brazi împosobiţi cu ornamente din materiale textile. Aici creativitatea e la loc de cinste.

Citește si: Cum să-ți decorezi casa cu auriu

În trend: brazi cu ornamente în culori vibrante - mov, fucsia etc. Într-un interior sărac un culori, un astfel de brad va reprezenta accentul de culoare care să aducă un plus de vitalitate încăperii. 

Citește si: 10 bucătării luminoase şi primitoare

Frumoşii brazi albi... Şi nu ne referim culoarea bradului, ci la albul tuturor ornamentelor (instalaţii, ghirlande, globuleţe, chiar şi zăpadă artificială). Priviţi aceste exemple:

Citește si: 20 de căzi de baie impresionante din piatră naturală

Frumuseţea dată de simplitate... Un brăduţ decorat simplu, dar cu decoraţiuni simpatice în două culori preţioase: argintiu şi auriu.

Citește si: Stilul shabby chic in amenajarile interioare

În galeria foto îţi punem la dispoziţie şi alte modele impresionante de brazi. Dacă nu ai încă nicio idee cu privire la împodobirea bradului, te poţi inspira de aici.

Loading...

Comentarii

Newsletter