Inspiratie pentru masa de Craciun

11 decembrie 2015 , 2167 afisari

Cei mai multi dintre noi aleg combinatia traditionala rosu si verde pentru decorarea casei si impodobirea bradului. Aceste culori sunt utilizate inclusiv la decorarea mesei de Craciun.

Rosu si verde sunt o alegere excelenta pentru cei care vor sa contureze o amenajare clasica, rustica sau in spirit traditional. Insa aceste culori merg foarte bine si intr-o amenajare romantica, moderna sau contemporana.

Citeste si: Amenajare alb&negru pentru masa de Craciun

Pentru masa de Craciun, designerii recomanda si aranjamentele monocrome, daca amenajarea este realizata in stil minimalist, scandinav sau daca fundalul este colorat. In cazul unei amenajari clasice elegante, sunt propuse doua culori pretioase: auriu si argintiu, combinate cu alb si tonuri naturale.

O masa de Craciun glamour sau nonconformista poate fi decorata cu elemente in culori vibrante, cum ar fi roz, fucsia, mov, albastru, rosu inchis etc., iar pentru una tinereasca si indrazneata, se pot aborda culori precum turcoaz, bleu, verde crud, pasteluri etc.

Citeste si: 26 de idei fascinante pentru decorarea mesei de Craciun

Nu in ultimul rand, sunt apreciate mesele decorate in mai multe culori puternice, din care una sau doua sa reprezinte culorile de baza, iar celelalte sa fie folosite ca accente.

In galeria foto va oferim o colectie de 10 mese decorate de Craciun, ce propun stiluri si culori diferite.

 

Loading...

Comentarii

Newsletter