Doua idei de amenajare pentru un interior festiv

10 decembrie 2014 , 2960 afisari

Cum ti-ar placea sa te pregatesti pentru cea mai frumoasa perioada a anului: cu un decor festiv natural, cald si intim sau cu unul elegant si spectaculos?

Un decor ca in povesti...

Suna bine si nu este greu de realizat. Daca incaperea are pardoseala din lemn, finisaje in tonuri neutre si ferestre mari, ai deja asigurat fundalul pentru viitorul decor. In acest cadru, adauga piese de mobilier din lemn in nuante deschise, pentru a crea o atmosfera calda, si mizeaza pe accesorii si decoratiuni din materiale naturale (conuri de brad, stelute din lemn etc.). Lumanarile in suporturi transparente, asezate pe pervazuri, vor aduce un plus de magie interiorului.

Si pentru ca privelistea de afara este una de basm, acopera doar partial ferestrele.

Imprimeuri tematice

Textilele cu imprimeuri specifice sarbatorilor (Mos Craciun, reni, brazi, stelute) sunt de efect, asa ca nu ezita sa le introduci in decor.

Clasic, elegant, pretios...

Un astfel de ambient poate fi compus cu ajutorul unor obiecte de mobilier cu design elegant, completate de accesorii cu finisaje lucioase (combinate cu mate), de textile matasoase, covorase din blana etc. In acest context se vor integra perfect decoratiunile in culori stralucitoare (argintii, aurii), care vor oferi decorului un look spectaculos.

Loading...

Comentarii

Newsletter