Ce decorațiuni se poartă de Crăciun în 2016

15 decembrie 2016 , 1524 afisari

Crăciunul este una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, în care sărbătorim alături de cei dragi, ne relaxăm și ne gândim cu încredere la viitor. 

Pentru a întâmpina cum se cuvine această sărbătoare simți nevoia să decorezi locuința în spiritul Crăciunului, dar totodată cauți metode pentru a te încadra într-un buget mic în timp ce respecți trendurile sezonului. 

Dincolo de ornamentele cu care îți infrumusetezi casa, să nu uităm că și pomul de iarnă trebuie împodobit cu stil, astfel încât să îi scoți în evidență cât mai bine statutul de simbol al Crăciunului. 

De obicei, instalația cu beculețe colorate și globurile roșii sunt primele decorațiuni la care te gândești când vrei să amenajezi pentru Crăciun, dar există o mulțime de alte variante pe care le-ai putea lua în considerare-unele dintre acestea putând fi chiar creațiile tale.

Este important ca modul în care îți decorezi casa să îi inspire pe oaspeții tăi și să reprezinte un prilej de a crea amintiri frumoase alături de ei, dar și de familia ta. 

Nu trebuie să asortezi totul pentru a arăta bine, dar este important să ai câteva elemente cu același stil și culoare. Dacă pornești cu galben sau argintiu ca nuanțe de bază poți adăuga albastru, violet sau alte culori pentru că se vor potrivi de minune. Insă, dacă vrei să ai un Crăciun tematic, nu folosi mai mult de 3 culori. Crearea unei tematici este o idee bună mai ales când vrei să asortezi bradul cu decorul. 

La modă în acest sezon sunt globurile și decorațiunile supradimensionate, deoarece creează efecte senzaționale și nici nu ai nevoie de foarte multe. Aceastea sunt mai puțin folosite în casele românilor, dar în 2016 merită să încerci ceva nou. 

Elementele naturale, adică podoabele realizate din lemn, lâna sau textile precum inul și etamina fac furori în această iarnă. Nici ornamentele cu blăniță nu trebuie să lipsească, acestea completând foarte bine accesoriile cu nuanțe de auriu-șampanie. 

În galeria foto poți vedea stiluri de amenajare de Crăciun, atât pentru brad și casă, cât și pentru masă. Orice ai alege, fii creativă și creează propriul stil de amenajare.   

 

Loading...

Comentarii

Newsletter