Amenajari interioare: 14 idei de amenajare a unui living

03 septembrie 2013 , 42085 afisari

Se pare ca printre expresiile cheie aflate la moda se numara “lumina naturala”, “pastelurile” si “fotografia”. Cu minore exceptii, peretii albi ai livingurilor pe care le admiram in acest articol sunt decorati cu fotografii inramate, cu lucrari de typography sau cu schite abstracte lucrate in tus.

Clasica masuta de cafea prinde forme foarte precise – atat dreptunghiulare cat si circulare si incorporeaza materiale care mai de care mai atipice: lemn cu marmura, sticla cu lemn, sticla colorata sau, de ce nu, beton.

In timp ce mobilierul pastreaza culorile aceleiasi game – de regula beige, alb, gri – obiectele de decor sunt cele care fura ochiul. O vaza verde, perne decorative de un galben citrin, corpuri de iluminat negre sau fuchsia etc sunt elemente puternice care balanseaza multe amenajari interioare, de altfel, banale.

Se pare ca pardoselile au un nou rege incoronat: lemnul. Recunoastem ca suntem incantati de aceasta revenire la podeaua clasica, din scanduri, cu un aspect usor nefinisat care aduce foarte  multa caldura si intimitate in orice spatiu. 

De remarcat, de asemenea, este disparitia clasicului fotoliu si inlocuirea acestuia cu scaune cu design atipic, cu cuburi imbracate in material textil sau cu balansoare de interior. 

Loading...

Comentarii

Newsletter