7 tendințe în design interior la care trebuie să renunți în 2017

30 decembrie 2016 , 1666 afisari

 Alamă

Accesoriile din alamă au fost foarte căutate în ultima vreme, pentru că ele pot da aspect deosebit interiorului, mai cu seamă dacă sunt integrate într-un decor cu nuanțe neutre. Dacă nu vei putea renunța definitiv la alamă, îți recomandăm să o combini cu alte metale pentru a crea accente multifațetate. 

Citește si: Cele mai frumoase decoraţiuni pentru brad

Becurile vintage

Becurile Edison, potrivite design-ului industrial, nu vor mai fi la modă în 2017. În 2016, becurile simple, atârnate de funii deasupra mesei din bucătărie sau în living au făcut furori în locuințele multor pasionați de design interior, dar pentru la anul îți recomandăm să optezi pentru corpuri de iluminat retro, cum ar fi candelabrele cu sticlă de Murano.   

Citește si: Pereții despărțitori de apă – întotdeauna în tendințe

Interioarele complet albe

Albul este elegant, luxos și va rămâne întotdeauna în tendințe, dar în 2017 interioarele complet albe nu vor mai fi la fel de apreciate ca până acum. În schimb, se vor purta accentele navy, atât pentru pereți cât și pentru textile. 

Pernele și cuverturile indigo

Albastrul indigo a fost la modă multă vreme, dar în 2017 această culoare poate fi înlocuită cu alte tonuri de albastru sau cu diferite imprimeuri care să le evoce subtil în diverse combinații cromatice. 

Citește si: 8 propuneri cromatice pentru design interior care vor face furori în 2017

Accesoriile DIY

Ornamentele DIY pot conferi decorului aspect deosebit și reprezintă o soluție eficientă când vrei să te încadrezi într-un buget minim. Dar în 2017 va trebui să renunți la mare parte din aceste accesorii, pentru că metodele rapide de amenajare a locuinței nu vor mai fi în vogă. În schimb, este de preferat ca decorațiunile artizanale, cu design complex, să le înlocuiască pe cele DIY.  

Citește si: Cum să-ți decorezi casa cu auriu

Metalul brunat

Design-ul industrial își continuă declinul în sezonul următor. De data aceasta va trebui să renunți la accesoriile din metal brunat în favoarea obiectelor metalice strălucitoare, cu nuanțe mai deschise, precum auriu sau bronz.

Mobila supradimensionată

Compartimentarea eficientă a spațiului va fi din ce în ce mai importantă, iar mobilă supradimensionată va trebui să dispară mai ales din locuințele cu suprafețe restrânse. Nu uita că cu cât mobila este mai joasă cu atât locuința pare mai înaltă. De asemenea, pentru a economisi spațiu îți recomandăm mobilierul multifuncțional. 

Citește si: 10 bucătării luminoase şi primitoare

Sursa foto http://www.housebeautiful.com/

 

Citește si: 20 de căzi de baie impresionante din piatră naturală
Loading...

Comentarii

Newsletter