3 concepte de bai care trezesc efectul “Wow”

11 septembrie 2015 , 1836 afisari

Au trecut vremurile cand baia era tratata ca un spatiu strict functional. Tendintele contemporane in designul interior al bai aduc in prim plan idei si solutii inovatoare care combina functionalitatea cu confortul si eleganta.

In randurile urmatoare va prezentam trei concepte originale de bai dezvoltate de echipa de la QS Supplies, care trezesc efectul „Wow”

1. Baile contemporane integreaza obiecte cu linii simple si curate sau cu forme si modele geometrice in stil industrial. In acest context, un lavoar in forma de butoi va fi o prezenta foarte originala. Teava de scurgere are o forma moderna si simpla, care poate fi incorporata in structura interioara, unde ocupa putin spatiu. Astfel, ramane suficient loc pentru depozitare.

Citeste si: 15 tipuri de amenajari moderne de baie

2. Un alt concept neconventional pentru o baie contemporana este chiuveta incastrata intr-o anvelopa reciclata. Socant, nu? Insa asta este si ideea: sa transformi un obiect banal intr-unul atractiv si spectaculos. Desi reprezinta o alegere neconventionala, functionalitatea sa nu poate fi pusa la indoiala. In ciuda simplitatii, are un impact vizual foarte puternic.

Citeste si: Mobilier-bijuterie pentru bai exclusiviste

3. Daca doriti sa oferiti o nota de lux sau un aspect glamour baii, urmatoarea idee s-ar putea sa va capteze atentia. Ce ziceti despre un dus-candelabru? Efectul este uimitor datorita luminii feerice raspandite de la candelabru in camera, la care se adauga burnita blanda si linistitoare de la dus... O ambianta cu adevarat relaxanta.

 

Loading...

Comentarii

Newsletter