26 de idei fascinante pentru decorarea mesei de Craciun

30 noiembrie 2015 , 3085 afisari

Masa de Craciun devine unul dintre punctele focale ale decorului in perioada sarbatorilor. Mai mult ca oricand, aceasta reprezinta un loc de reuniune familiala, dar si unul in care pot fi etalate cele mai suprinzatoare vase si decoratiuni. Prin urmare, avem toate motivele sa ii acordam un plus de atentie.

De regula, vesela si decoratiunile se aleg in ton cu decorul incaperii, dar, din punct de vedere cromatic, poate fi in contrast cu acesta. De exemplu, daca amenajarea este realizata in culori neutre, masa de Craciun poate fi decorata in culori puternice, contrastante.

Citeste si: Amenajare alb&negru pentru masa de Craciun

Materialele din care sunt realizate aceste decoratiuni joaca un rol crucial in decor. De exemplu, elementele din sticla imprimata sau din metal cu aspect lucios ofera un aer glamour amenajarii, iar cele din lemn si fibre naturale, compun un cadru natural si degajat, perfect pentru interioarele rustice sau traditionale.

Speram ca aceste imagini minunate pe care le-am adunat in galeria foto sa va ajute sa gasiti cele mai bune solutii de decorare a mesei de Craciun. Succes!

Citeste si: 25 ornamente speciale de Craciun

Sursa foto: www.home-designing.com

Loading...

Comentarii

Newsletter