20 de căzi de baie impresionante din piatră naturală

12 mai 2016 , 2491 afisari

Una dintre tendinţele contemporane de top constă în folosirea de materiale naturale şi ecologice în designul interior. Având calităţi deosebite, aplicaţii versatile şi permiţând o varietate de opţiuni în design, aceste materiale naturale pot oferi o notă de lux în decorurile interioare.

Citește si: Cele mai frumoase decoraţiuni pentru brad

Trendul este inspirat din frumuseţea eternă a mamei natură şi tinde să găsească un echilibru perfect între valorile tradiţionale şi tehnologia modernă. În linia acestui trend sunt căzile de baie sculptate în bucăţi mari de piatră naturală.

Firmele producătoare oferă o mare varietate de modele elegante de căzi de baie din piatră naturală, cu linii “moi” sau curbe fără sudură şi care reflectă atenţia mare la detalii. Pentru a satisface nevoile de confort ale oamenilor şi a fi în pas cu stilul de viaţă contemporan, producătorii combină piatra naturală cu răşini foarte durabile în realizarea căzilor de baie, creând un substrat solid care poate fi modelat pentru a fi confortabil pentru corpul uman.

Având în vedere că natura nu produce pietre în serie, fiecare cadă de baie sculptată în piatră va avea un aspect unic prin formă, culoare şi dimensiuni. Aşadar, utilizatorul se poate bucura de un element original în propria baie. Ba mai mult, o cadă din piatră naturală poate deveni punctul focal al sălii de baie, în jurul căreia poţi adăuga orice îţi doreşti (accesorii, decoraţiuni, plante etc.).

Citește si: Pereții despărțitori de apă – întotdeauna în tendințe

Dacă beneficiezi de o baie mare, o poţi transforma într-un refugiu spa de lux, în care decorul şi atmosfera naturală să îţi ofere reale posibiliăţi de relaxare. În continuare îţi oferim câteva exemple de căzi de baie din piatră naturală pentru interior şi exterior. Suntem siguri că te vor cuceri.

Căzi de baie din piatră naturală indoor

Citește si: Topul celor mai frumoşi brazi împodobiţi de Crăciun

Căzi de baie din piatră naturală outdoor

Citește si: Culori în vogă pentru bucătărie în 2017

Citește si: Bucătărie tradiţională cu accente industriale

Pentru mai multe imagini cu căzi de baie din piatră naturală accesează galeria foto.

Sursa foto: http://adorable-home.com

 

Citește si: Cele mai frumoase băi mici

 

 

Loading...

Comentarii

Newsletter