10 bucătării luminoase şi primitoare

23 iunie 2016 , 5080 afisari

Nu există o “reţetă minune” care să îţi garanteze obţinerea bucătăriei perfecte. Şi nici nu putem eticheta un anumit tip de bucătărie ca fiind cea ideală. Însă există suficiente elemente care pot transforma o simplă bucătărie într-un spaţiu foarte atrăgător şi prietenos.

Citește si: Cele mai frumoase decoraţiuni pentru brad

În prezent, bucătăriile sunt nu doar nişte simple spaţii pentru gătit, ci şi de socializare, de petrecere a timpului cu cei dragi. Aşadar, avem motive în plus să obţinem un decor cald şi primitor. Materialele naturale, culorile neutre sau pastelate şi accesoriile jucăuşe creează o atmosferă foarte homey în orice bucătărie. Iar farmecul momentelor petrecute acasă este dat tocmai de atmosfera pe care o cream aici şi care ne imprimă acea stare de bine şi de confort.

Spre deosebire de alte materiale, care sunt reci şi inexpresive (precum sticla sau metalul), lemnul creează senzatia de caldură şi oferă decorului un look natural. Prin urmare, finisajele sau mobilierul realizat din lemn va asigura o atmosferă degajată şi familiară. În plus, lemnul se integrează în orice stil de amenajare, de la clasic, provensal şi până la rustic sau vintage.

Ca să te convingem de acest lucru, am pregătit o colecţie de bucătării amenajate în stiluri diferite, dar care au un element în comun, şi anume lemnul. Fiecare dintre aceste bucătării se distinge prin detalii unice, cum ar fi accesorii, culori sau imprimeuri, însă toate sunt luminoase şi foarte primitoare.

Citește si: Pereții despărțitori de apă – întotdeauna în tendințe

Citește si: Topul celor mai frumoşi brazi împodobiţi de Crăciun

Pentru următoarele imagini accesează galeria foto.

Sursa foto: Facebook

Citește si: Culori în vogă pentru bucătărie în 2017
Loading...

Comentarii

Newsletter