Decor de toamna feminin vs. masculin

20 septembrie 2015 , 1801 afisari

Trecerea in sezonul rece reprezinta un bun prilej pentru a face schimbari in decor. Daca toamna este anotimpul tau preferat, foloseste-o ca sursa de inspiratie. Iata cateva idei interesante de a crea un decor de toamna feminin vs. masculin!

Decor feminin

Cine poate spune ca toamna se poarta doar maro, bej sau gri? Acest anotimp poate fi cat se poate de... colorat. Daca vremea rece, umeda si mohorata te deprima, ai cel mai bun motiv sa recreezi acasa la tine un decor vesel, plin de viata. O poti face apeland la culori deschise - alb, orange, crem etc. - si la corpuri de mobilier albe, cu aspect vintage. Ce vrem sa-ti spunem e ca totul depinde de tine pentru ca atmosfera sa fie una vesela, feminina, colorata... Nu uita de sfesnice cu lumanari parfumate si de obiecte de accent cu care sa inviorezi mai mult ansamblul.

Citeste si: Decor romantic de toamna

Decor masculin

Culorile dulci, materialele vaporoase si accesoriile cu motive jucause nu sunt tocmai pe gustul barbatilor. In acest caz, decorul trebuie gandit la masculin, adica apeland la o cromatica mai „serioasa” (albastru, verde inchis, gri etc.) si la piese de mobilier mai sobre, cu linii drepte. In ceea ce priveste nota melancolica, o poti obtine cu ajutorul finisajelor cat mai naturale, al obiectelor din lemn (tabureti, masute) sau al unui semineu. In apropierea acestuia poti sa amplasezi un fotoliu confortabil, alaturi de o carte deschisa...

 

Loading...

Comentarii

Newsletter