Vilă în Belgia amenajată simplu, dar în culori calde şi cu obiecte frumoase

08 septembrie 2016 , 2500 afisari

Printr-un proiect de amenajare inspirat, această vilă din Belgia construită în anii ’70 a fost transformată într-o casă de familie caldă şi prietenoasă.

Citește si: Casa la Bistrita, compacta la exterior si spatioasa la interior

Vila se compune din hol, vestiar, camera de zi, dining, bucătărie, cameră tehnică, spălătorie, atelier, baie, trei dormitoare şi dressing şi birou. Mansarda integrează un birou, o bibliotecă şi spaţii de relaxare. În amenajarea interiorului, proprietarii s-au inspirat din decorurile cottage, cu acele atingeri moi în stil New England. De altfel, multe dintre piesele de mobilier sunt achiziţionate din Marea Britanie.

Când treci pragul acestei case descoperi un hol luminos. Scara din lemn a fost păstrată, dar vopsită în alb, formând un contrast plăcut cu podeaua gri din teracotă. Spaţiul este păstrat într-o dezordine aparentă (prin modul în care sunt poziţionate oglinda, pantofarul şi cuierul) care reflectă stilul de viaţă activ al familiei.

Citește si: Stil elegant, cu iz clasic, într-o casă de familie

Livingul uimeşte prin amenajarea simplă şi cu puţine elemente de decor. Astfel, camera se menţine luminoasă şi aerisită. Schema de culori se reduce la nuanţe odihnitoare de bej şi alb. În decor sunt introduse diverse elemente în stil vintage care dau un farmec aparte încăperii.

Bucătăria continuă schema neutră de culori. De această dată avem tonuri pale de verde în amestec cu nuanţele naturale ale lemnului şi granitului. Piesele robuste de mobilier au fost păstrate şi vopsite. Raftul de deasupra aparatului de gătit a fost vopsit într-o nuanţă mai închisă de verde pentru a crea un contrast remarcabil, dar discret.

Citește si: La 11 km de Brașov: casă amenajată în stil clasic-rustic

Diningul cucereşte prin amenajarea elegantă, în stil french chic. Podeaua din lemn, servanta, faţa de masă şi tapiţeria scaunelor amintesc de aerul country al superbelor case rurale.

Citește si: Finisaje și mobilier de calitate într-o vilă din Mogoșoaia

Dormitorul matrimonial este amenajat simplu, în culori temperate (crem, bej, alb) şi cu elemente de decor elegante şi feminine. Altfel spus: un spaţiu perfect pentru relaxare.

Baia denotă aceeaşi preocupare pentru culori calde şi obiecte elegante. Este de admirat modul în care produsele de îngrijire şi prosoapele au fost introduse în amenajare, cu rol decorativ.

Citește si: Apartament mic, cald si luminos

Pentru o vizualizare completă a acestei locuinţe accesează galeria foto.

Sursa foto: www.housetohome.co.uk

Citește si: Culori neutre si accente fresh intr-un decor modern
Loading...

Comentarii

Newsletter