Farmecul stilului country într-o casă englezească

25 august 2016 , 1621 afisari

Această fermă din Norfolk construită în secolul al XVI-lea a suportat multe îmbunătăţiri şi decorări de-a lungul timpului. În ciuda numeroaselor intervenţii, casa şi-a păstrat farmecul şi aspectul original. Haideţi să o cunoaştem mai bine!

Citește si: Casa la Bistrita, compacta la exterior si spatioasa la interior

De îndată ce pătrunzi în curte, remarci terasa cu o bancă vopsită în alb şi două coşuri rustice care parcă vor să te anunţe că te aşteaptă un cămin primitor. Nu punem la îndoială că în zilele călduţe şi senine de vară acest spaţiu reprezintă locul preferat pentru relaxare.

O altă surpriză o constituie diningul în aer liber, în care s-au păstrat grinzile originale. Mobilierul trainic din lemn de pin completează grinzile rustice. Faţa de masă cu dungi simple reprezintă un accesoriu tipic pentru amenajările în stil country.

Citește si: Stil elegant, cu iz clasic, într-o casă de familie

În ton cu diningul este amenajată şi bucătăria, care te cucereşte prin detaliile decorative deosebit de simpatice. Poliţa din lemn, ulcioarele albe şi suportul pentru vaze din metal reprezintă accesoriile perfecte pentru o bucătărie country.

Citește si: La 11 km de Brașov: casă amenajată în stil clasic-rustic

Unităţile de depozitare din bucătărie formează un contrast nu doar cromatic, ci şi stilistic cu aragazul tradiţional şi grinzile din lemn în nuanţe naturale.

Livingul reprezintă un amestec reuşit de modern (canapeaua, pernele cu litere imprimate) şi clasic (scaunele, cufărul-măsuţă). Ramele aurii şi găsesc un corespondent în perdelele din mătase şi abajururi.

Citește si: Finisaje și mobilier de calitate într-o vilă din Mogoșoaia

O piesă timeless este scaunul clasic din piele care a fost special restaurat pentru a fi aşezat în acest loc de lângă fereastră.

Citește si: Apartament mic, cald si luminos

Dormitorul matrimonial se înscrie în stilul vintage. Mobilierul pictat în gri cu aspect patinat, scaunul cu iz romantic, aşternuturile albe şi decoraţiunile antichizate amintesc de decorurile cozy ale interioarelor franţuzeşti.

La fel de fermecător este şi dormitorul pentru oaspeţi amenajat la mansardă. Aici este creat un contrast izbitor între finisajele din lemn şi piesele de mobilier din metal. Cele două scaune oferă eleganţă şi o notă de lux încăperii.

Citește si: Culori neutre si accente fresh intr-un decor modern

Baia diafană te va cuceri din primele clipe. Podea din lemn de stejar vine în contrast cu obiectele sanitare şi accesoriile albe, completate cu o perdea de duş vaporoasă.

Citește si: Cămin cozy, cu piese rare, dintr-o şură bănăţeană

O colecţie impresionantă de oglinzi decorează un perete întreg, fapt care ne întăreşte ideea că imaginaţia nu are limite.

Sursa foto: www.housetohome.co.uk

Citește si: Un apartament în care toate camerele sunt amenajate în stiluri diferite
Loading...

Comentarii

Newsletter