Design clasic elegant într-o vilă din Brașov

17 martie 2017 , 1795 afisari

Interiorul acestei vile propune un design clasic elegant, dar aerisit și luminos, datorită în mare parte culorilor pastelate și finisajelor deschise folosite.

Citește si: Casa la Bistrita, compacta la exterior si spatioasa la interior

Vila se află aproape de centrul Brașovului, într-un cartier exclusiv de case. Subsolul locuinței conție pivnița, compusă din două încăperi. Parterul este alocat zonei de zi, împărţită în: living cu acces pe terasă, o cameră de oaspeți, bucătărie cu acces la altă terasă, de unde se poate coborî în grădină, și o baie. La etaj sunt trei dormitoare, dintre care două au balcon, și o baie. Mansarda este open-space şi poate fi exploatată ca zonă de recreere sau de locuit; aici există, de asemenea, spații de depozitare și o baie.

Zona de zi este foarte intimă și funcțională datorită apropierii dintre living și dining, motiv pentru care proprietarii preferă să se strângă aici atunci când îşi petrec timpul împreună.

Citește si: Stil elegant, cu iz clasic, într-o casă de familie

Glasvandurile sunt foarte frumoase și dau un aer elegant interiorului. În plus, în cazul de față, ele asigură lumină naturală și în zona din imediata vecinătate a bucătăriei.

Combinația de crem și turcoaz reprezintă laitmotivul zonei de zi, în timp ce bucătăria foarte spațioasă este dominată de nuanțe deschise de bej.

Citește si: La 11 km de Brașov: casă amenajată în stil clasic-rustic

Dormitoarele poartă amprenta personalității proprietarilor, ele fiind pline de obiecte personale și de tablouri care decorează pereții.

Citește si: Finisaje și mobilier de calitate într-o vilă din Mogoșoaia

Băile au finisaje de calitate și dotări speciale, precum zona cu jacuzzi, foarte apreciată de toată familia.

Zona de jacuzzi este piesa de rezistență a locuinţei. Construită la interior, cu pereți exteriori din sticlă ce culisează complet, aceasta poate fi utilizată pe tot parcursul anului, fie acoperită, fie cu laturile deschise, când afară este cald.

Citește si: Apartament mic, cald si luminos

Pentru o vizualizare completă a locuinței accesează galeria foto.

Text: Oana Voicu / Foto: Antonio Cioarek

Citește si: Culori neutre si accente fresh intr-un decor modern
Loading...

Comentarii

Newsletter