O casă fascinantă amenajată în turcoaz

28 iunie 2016 , 2018 afisari

Dacă plănuiţi să vă redecoraţi casa în stil nautic, veţi găsi o bogată sursă de inspiraţie în această superbă reşedinţă amenajată în culori marine.

Fără îndoială, oceanul şi peisajele frumoase care înconjoară această casă din Australia i-au influenţat pe decoratori în alegerea stilului de amenajare. Suprafeţele mari vitrate şi terasa spaţioasă ajută ca cele două medii (interior şi exterior) să comunice foarte bine. La o privire mai atentă, putem observa că nuanţele marine şi cele de pământ sunt inserate peste tot în decorul interior.

Astfel, în paleta de culori regăsim alb, bleu, bej, gri, verde mentă şi turcoaz, acesta din urmă fiind folosit ca un laitmotiv al amenajării. De altfel, turcoazul este culoarea care oferă farmec întregii case.

În living şi bucătărie sunt prezente multe elemente cu temă marină, cum ar fi tablouri, obiecte decorative, vase, recipiente etc.

Zona de dining aduce în centrul atenţiei lemnul şi o altă temă decorativă, şi anume cea vegetală. Această încăpere cucereşte prin contrastul creat de albul imaculat al finisajelor şi nuanţa caldă a mobilierului din lemn.

Dormitorul matrimonial continuă linia de amenajare a zonei de zi. Şi aici culorile marine creează o atmosferă degajată şi răcoroasă. Ideea de spaţiu de relaxare este întărită şi prin acel loc de lectură simpatic creat lângă fereastră.

Dar cum o imagine face cât o mie de cuvinte, te invităm să accesezi galeria foto pentru o vizualizare completă a acestei superbe locuinţe.

Sursa foto: www.houseofturquoise.com

Loading...

Comentarii

Newsletter