Un apartament mic, dar cu mult farmec

25 aprilie 2016 , 2860 afisari

Cu acest apartament, avem inca o data dovada clara ca un spatiu mic poate fi la fel de frumos amenajat ca unul mare. Este nevoie doar de un design inteligent si multa, multa inspiratie.

Locuinta se afla intr-un complex rezidential nou si se desfasoara pe o suprafata de 65 de metri patrati. După cum se poate remarca si din imagini, aria de zi amenajata in regim open-space este destul de restransa. Insa gratie designulului modern si culorilor deschise, spatiul dobandeste un aspect foarte aerisit.

Citeste si: Design modern intr-un apartament tineresc si cochet

Interiorul impresioneaza prin eleganta si piese de design futuriste. Paleta neutra de culori (alb, netru, gri) pune in evidenta obiectele cu design cu forme elaborate. Nisa in perete cu rafturi pline de carti este pe cat de simpatica, pe atat de utila. Aceasta inlocuieste cu succes o piesa de mobilier pentru depozitare, care ar fi ocupat spatiu la sol. Televizorul montat in perete reprezinta o alta modalitate de a economi spatiu.

Citeste si: Amenajare compacta a unui apartament modern

Dormitorul cucereste prin frumusetea data de simplitate. Designul epurat, culorile foarte deschise, mobilierul modern si practic fac din acest spatiu simplu un loc relaxant si incantator.

Acest apartament se afla in Bulgaria si a fost amenajat de Borozdinskiy de la Azbuka Dom. 

Citeste si: Detalii ludice intr-un apartament modern

Loading...

Comentarii

Newsletter