Cum faci dintr-un spatiu mic o locuinta confortabila

18 mai 2015 , 1954 afisari

O locuinta foarte mica intr-un oras foarte mare… Acest apartament din Paris masoara nici mai mult nici mai putin de 30 de metri patrati. Insa pentru arhitectul Richard Guilbault, amenajarea spatiului a reprezentat o reala provocare, oferind o multime de solutii practice.

Citeste si: Solutii inteligente de amenajare a unui apartament de 32 de mp

Renuntand la unii pereti deoarece micsoreaza incaperile, arhitectul a creat un design axat pe ideea de spatii deschise, fluide, care incorporeaza mai multe functiuni: living, dining, bucatarie. Totusi, Richard a pastrat unele indicii ale planului trecut, cum ar fi fasia de beton din pardoseala, care delimiteaza sensibil livingul de bucatarie.

Citeste si: Decor primitor si cozy intr-un apartament mic

Un dormitor confortabil a fost amenajat in spatele usilor glisante cu linii gratioase. Baia, care detine 2,3 metri patrati, este foarte aerisita si practica. Ambele functiuni au fost amenajate in alb si culori deschise si utilate cu mobilier minimalist. Un aport insemnat il au si corpurile de iluminat.

Citeste si: Cum poate fi amenajat un apartament de 36 de mp

O unitate de stocare generoasa se extinde pana la usa de intrare, si incorporeaza: panoul electric, aparate electrocasnice, camara, minicrama, dressing. Acest corp de mobilier acopera toate nevoile de depozitare si, prin designul sau, ofera locuintei un aspect unitar.

Loading...

Comentarii

Newsletter