Confort inteligent intr-o casa minimalista

16 februarie 2016 , 2635 afisari

Minimalista ca la carte, amenajarea acestui apartament din nordul Capitalei evidentiaza calitatea indiscutabila a materialelor naturale, intr-o desavarsita armonie cromatica.

Citește si: 2 in 1: Joc pentru copii si finisaj interactiv de perete

Conceptul este simplu: un ambient cu finisaje high end, asemeni unui hotel de lux!

Pentru o familie moderna, cu un ritm de viata alert, dinamic, arhitecta Crina Popescu a realizat un proiect ce maximizeaza impactul vizual al stilului minimalist, cu accente de decor vintage.

Citește si: 10 livinguri suave in nuante pastelate

Calatoriile au reprezentat cea mai buna sursa de inspiratie, fiecare piesa de mobilier fiind achizitionata dupa un atent si intens studiu si reflectand astfel pe deplin personalitatea proprietarilor.

Citește si: Top 10 tendinte in designul interior pentru primavara-vara 2016

Open-space-ul din zona diurna cuprinde un living si un dining, iar jocurile sunt facute de mobilierul minimalist din lemn masiv de nuc, fabricat de Team 7 din Austria.

Piesa de rezistenta, ce atrage inevitabil atentia prin sarmul sau usor vintage, este tonomatul Wurlitzer One More Time, un obiect care aduce un filon „pop art” si care functioneaza cu CD-uri. Acesta reda cu mare fidelitate piesele lui Steve Miller Band sau ale altor trupe din colectia de „vechituri”, cum o numeste cu umor unul dintre proprietari.

Parchetul este din stejar canadian masiv, lacuit in fabrica. Canapelele sunt Natuzzi, iar usile din lemn masiv provin de la Barausse-Italia.

Citește si: Apartament modern cu accente geometrice

Bucataria fabricata de Häcker – Germania este custom-made si dotata cu aparatura si electrocasnice de la Neff – Germania. 

Cititi restul articolului pe revistacaminul.ro.

Citește si: Designul de interior, o necesitate sau un moft?

Comentarii

Newsletter