Apartament modern amenajat in stil industrial

01 februarie 2016 , 2880 afisari

Elementele industriale „grele” si sursele capricioase de lumina transforma acest apartament intr-un spatiu cel putin interesant. Amenajarea denota o grija deosebita pentru imbinarea inteligenta a unor materiale diferite, dar care se completeaza foarte bine reciproc.

De exemplu, suprafetele reci din beton sunt echilibrate prin podeaua din parchet intr-o nuanta luminoasa. Apoi, scara din ciment contrasteaza placut cu creatia artistica de pe perete. De asemenea, canapeaua intr-o nuanta pala de galben creeaza un contrast placut cu finisajele neutre, animand totodata atmosfera.

Decorul reflecta maiestria designerului Oleksii Karman de a folosi materiale complet diferite pentru a crea un camin contemporan atipic. Prin acest proiect, avem exemplul unei abordari unice, care dezvaluie mult caracter in orice detaliu ascuns.

Livingul este delimitat de bucatarie printr-un separator care incorporeaza semineul. De cealalta parte a semineului, descoperim o serie de rafturi de diferite inaltimi pentru a putea fi pastrate pe ele recipiente de diferite dimensiuni. Fiecare recipient este alb lucios, fara marcaje vizibile, ceea ce te-ar putea pune in incurcatura cu privire la continutul acestuia.

Bucataria prezinta un element de finisaj inedit, si anume podeaua din gresie tip patchwork, care ofera distinctie acestei functiuni. Cu alte cuvinte, chiar daca interiorul este de tip open-space, decoratorul a urmarit sa separe cat mai bine spatiul din punct de vedere vizual.

Comentarii

Newsletter