Apartament mic, cald si luminos

07 aprilie 2017 , 4536 afisari

In acest articol ne-am propus sa va prezentam un apartament mic, tip studio, pentru a va argumenta ca astfel de locuinte nu reprezinta „oaia neagra” a ansamblurilor rezidentiale, ci, dimpotriva, spatii atragatoare si perfect functionale.

Citește si: Casa la Bistrita, compacta la exterior si spatioasa la interior

Apartamentul din imagini a suportat o dubla renovare si reamenajare, cea din urma fiind realizata de arhitectii Anna & Eugeni Bach. Acestia au pus accent pe importanta luminii (dovada stand usile din sticla si finisajele albe) si caldura lemnului.

Tavanul cu grinzi este de inspiratie traditionala, insa prin forma acestuia dobandeste o atingere moderna. Grinzile realizeaza o conexiune puternica intre lumina si umbre.

Citește si: Stil elegant, cu iz clasic, într-o casă de familie

Placile de gresie au fost recuperate de la renovarea initiala si apoi reconfigurate intr-o serie de benzi distinctive pentru un efect vizual remarcabil.

Designul epurat, contrastul cromatic obtinut prin elementele albe si nuanta calda a lemnului, precum si dotarile moderne transforma acest interior intr-un camin placut si practic, ideal pentru o persoana sau un cuplu tanar.

Citește si: La 11 km de Brașov: casă amenajată în stil clasic-rustic

 

Sursa foto: www.home-designing.com

 

Citește si: Finisaje și mobilier de calitate într-o vilă din Mogoșoaia
Loading...

Comentarii

Newsletter