Apartament amenajat pentru un cuplu tanar

26 aprilie 2016 , 2770 afisari

Acest apartament amenajat in regim-open se afla in orasul Dnepropetrovsk si a fost proiectat de designerul Alexey Stepanov pentru un cuplu tanar si activ.

Prin urmare, amenajarea a avut in prim plan nevoile de confort ale celor doi tineri. Avand in vedere ca apartamentul masoara doar 48 de mp, bucataria este destul de spatioasa. Aceasta este amenajata in spatele unui living compact, care ofera tot confortul necesar. Blatul care delimiteaza bucataria de living serveste si ca spatiu de lucru (gatit) si ca loc de luat masa.

Citeste si: Gradina verticala intr-un apartament mic

In living, canapeaua gri este perfecta pentru cei doi indragostiti. Acvariul supradimensionat reprezinta un element-cheie in design deoarece reflecta personalitatea si preferintele proprietarilor, dar, in acelasi timp, aduce culoare si dinamism in spatiul de locuit.

In dormitor, solutiile de depozitare sunt cheia amenajarii. De exemplu, patul personalizat dispune de rafturi pentru carti. De asemenea, au fost construite rafturi inalte pana in tavan pentru a acoperi cat mai bine nevoile de depozitare. Comoda lunga si ingusta de sub tv a fost integrata in acelasi scop. Aceste spatii de depozitare ajuta ca toate accesoriile necesare vietii de zi cu zi sa fie pastrate la indemana, dar nu in dezordine.

Citeste si: Amenajare compacta a unui apartament modern

Loading...

Comentarii

Newsletter