Mini bar acasa: 10 idei creative

07 octombrie 2015 , 3484 afisari

Daca te numeri printre iubitorii de vinuri, iar camara ta e ticsita cu sticle de vin, atunci ai nevoie de o solutie practica pentru ca acestea sa fie pastrate la vedere si in conditii optime.

Un bar este o alegere excelenta, insa nu orice proprietar de apartament de bloc dispune de suficient spatiu pentru amenajarea sa sau detine cantitati mari de bauturi. In aceste conditii, o idee viabila si la indemana este cumpararea sau confectionarea unui mini bar.

Citeste si: 10 alternative practice ale barului clasic

In plus, un asemenea corp de mobilier se poate integra perfect in amenajare. Ideea e sa fie in acelasi stil si aproximativ in aceleasi culori ca mobilierul din incapere. Daca vreti sa puneti mai bine in valoare mini barul, atunci puteti opta pentru unul din metal, vopsit in auriu sau argintiu. Acesta se va potrivi foarte bine intr-un decor modern sau intr-unul glamour.

Intr-o amenajare clasica sau rustica este indicat un mini bar din lemn masiv. In ceea ce priveste designul, exista nenumarate posibilitati de a crea un mini bar original si foarte sic. In galeria foto veti descoperi 10 modele care sa va inspire.

 

Loading...

Comentarii

Newsletter